Vi byder velkommen i nye lokaler!

For 20 år siden stiftede Jacob Hansen Zünd Skandinavien ApS. I anledningen af hans, og virksomhedens, jubilæum byder vi kunder og samarbejdspartnere indenfor til et par hyggelige, spændende og innovative dage i vores nye lokaler i Odder.

Dørerne er åbne for besøgende onsdag  den 25. og torsdag den 26. april hvor vi stiller skarpt på drivkraften bag virksomhedens eksistens, og stærke passion op gennem årerne – automatisering og digital teknologisk udvikling – et område som hastigt udvikler sig.

Til inspiration

Vi står klar til at vise og demonstrere de nyeste muligheder indenfor digital skæring. Til inspiration fremviser vi både store og små maskinopstillinger som synliggør mulighederne for frigørelse af ressourcer samt effektivisering af processer. Vi viser derudover den nyeste automatiseringsteknologi, anvendt praktisk, på store såvel som små oplag.

Besøg udefra

Nikolaj Sonne er en af Danmarks førende it-eksperter med skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling. Han gæster os begge dage og giver et spændende indblik i bl.a.robotteknologi, kunstig intelligens og 3D-print fra kl. 13.00 til 14.30.

Tilmelding

På eventdagene den 25. og 26. April 2018 er dørene åbne fra kl. 10.00 til kl. 16.00.

Vores kok vil sørge for drikkevarer og lette anretninger og i bedes derfor oplyse hvor mange der deltager og hvilken dag i deltager på, senest den 13. april 2018.

Tilmelding kan ske til Anja på mail alk@zund.dk
eller telefon +45 60 15 66 30

TILMELD DIG HER

Demonstrationer

Den 25. og 26. April 2018

G3 2XL-1600

Konfigureret til allround grafisk færdiggørelse af rullemedier og plader og indeholder nogle af de nyeste funktioner såsom Eye in the Sky og automatisk skift af fræserbits.
.
.

G3 L-2500

Konfigureret til skæring af diverse industrielle applikationer, heriblandt tekniske tekstiler som polstring, beklædning, presenninger, mv. Maskinen er udstyret med et inkjet mærkningssystem, en tekstilafvikler og et forlængerbord til materialehåndtering.

G3 XL-3200 Tandem

Konfigureret med den nye kraftige 3,6 kW fræs inkl. automatisk skift af fræserbits til effektiv fræs af tykke plader i grafiske såvel som industrielle opgaver. Systemet har også Eye in the Sky og Tandem bordplade for effektiv produktion af jobs i 2 zoner.

S3 L-1200 Robot

Systemet er konfigureret med Eye In the Sky og robotter til fuldautomatisk produktion fra rulle såvel som ark. For første gang vises dynamisk afplukning af de færdige emner.
.
.

D3 2XL-3200

Systemet har to bomme for dobbelt skærekapacitet. På systemet demonstreres effektiv skæring af emballage- og display opgaver samt effektiv nesting og skæring af læder huder til møbel- og skoproduktion m.v.
.

Softwareløsninger

Få et preview af den nye Prepare it! version 6.0 samt Zünd Design Center og Impact Designer som forenkler arbejdet med design af emballage og POS displays. Vi viser også løsninger til fotodigitalisering af skabeloner og effektiv nesting.