Effektivitet du kan regne med!

Zünds skæreløsninger omsætter på en bæredygtig måde fremstillingen af fodtøj og lædervarer til en digital automatiserede proces. Med vores digitale nøglefærdige systemer, kan du endda producere større serier på kortest mulig tid. Samtidigt optimerer du udnyttelse af materiale og forkorter marketingstiden for nye kollektioner betydeligt.

Sko

Skær læder, såler, for eller skabeloner med en Zünd skæremaskine. Ingen dyre standseforme – bare præcis og effektiv skæring! Takket være det modulære design, kan en Zünd skæremaskine konfigureres til præcis at møde dine specifikke behov.

Polstring

Fremstiller du møbler i små serier eller skræddersyr til individuelle behov? Ønsker du at erstatte besværlige og pladskrævende papskabeloner med digitale mønstre og samtidig optimere materialeudbyttet? En Zünd skæremaskine er den perfekte løsning for polstringsopgaver – produktiv, præcis og fleksibel.

Interiør til køretøjer

Fremstiller du just-in-time bilsæder uden materialebuffer og med høj tilpasning? I så fald vil en Zünd skæremaskine være den perfekte løsning til din produktion.

Tilbehør

Fremragende funktionalitet, effektiitet og kvalitet er vores standard i skæring af læder. Og vi har stor erfaring med at kombinere det sublime håndværk med digital skæreteknologi.

Oplev alsidigheden ved en Zünd Skæremaskine

DOWNLOAD BROCHURE

Skæremaskiner til alle type opgaver…

Lad dig inspirere…