S3 Digital Skæremaskine

Kompakt, fleksibel og økonomisk

Hastighed gennem smart teknologi

S3 skæremaskinen er hurtig. Grundlaget for S3 maskinens enestående produktivitet er et intelligent styringssoftware, et hurtigt drevsystem og en skæreteknologi, der er perfektioneret gennem mange år. Hertil kommer Zünd værktøjerne, der er optimalt designet til brug på S3 maskinen.

Intelligente produktionsprocesser

Den multifunktionelle S3 skæremaskine gør det muligt at løse mange forskellige typer opgaver. Sammen med vores sofistikerede materialehåndteringsløsninger, kan du øge produktionskapaciteten mange gange.

Uovertruffet pris- og ydelsesforhold

Pris-ydelsesforholdet for S3-serien er fremragende! Vi bruger kun de mest moderne teknologier samt komponenter af højeste kvalitet.

Modulært, effektivt, fleksibelt

Få fleksibiliteten til at vælge præcist de værktøjer, du har brug for til det aktuelle job. Du kan udstyre S3 med op til to forskellige værktøjer samtidigt, så du kan kombinere optimalt baseret på dine specifikke krav.

S3-maskinens bordplade er lavet af akryl. Materialet holdes nede med vakuum, der er trinløst justerbar over bredden. Energieffektive vakumturbiner sikrer optimal materialefastholdelse.

Designet og opbygningen af S3 er konsekvent tilpasset vores kunders behov. Ergonomisk design, nem håndtering og brugervenlig betjening er resultatet.

Automatiser plukning og sortering af udskårne dele med en robot. Dette forbedrer automatiseringsniveauet for din skæreløsning og øger produktiviteten. Vælges en kollaborativ robot kræves ingen afskærmninger eller beskyttelsesanordninger.

SE MERE HER

S3 i brug

Kombiner med Eye in the Sky kamerateknologien

Med et enkelt klik identificerer og starter EIS automatisk med at bearbejde alle job placeret på skæremaskinen. Du kan endda placere forskellige job på forskellige materialer på maskinen og bearbejde dem på samme tid.

Placer flere job på skæremaskinen – det er ikke nødvendigt at åbne eller samle forskellige filer sammen. EIS registrerer unikke fiducials, der er trykt på hvert job, for at identificere materiale, skæreparametre og placering på skæremaskinen.

Denne forenklede interaktion vil spare tid og gøre det muligt for operatøren at gøre andre ting under skæreprocessen.

MERE INFORMATION HER

Skær fra bagsiden med EIS Load Table teknologi

Øg produktiviteten ved applikationer, hvor der skal skæres, v-skæres og bukkes fra bagsiden.

EIS Load Table tillader offline registrering og jobidentifikation samtidigt med der skæres på maskinen. Operatøren kan indlæse og registrere det næste ark på EIS Load Table, mens skæremaskinen producerer. Dette gavner operatøren, som bliver mere effektiv og fleksibel omkring maskinen.

Den smarte måde at arbejde på reducerer dramatisk produktionstiden til kamera- og / eller kantregistrering og sparer tid da arkene ikke skal vendes.

MERE INFORMATION HER

S3 Størrelser


M

Bredde (mm)

1330

Længde S3 (mm)

830, 1230, 1630


L

Bredde (mm)

1800

Længde S3 (mm)

1230, 1630


XL

bredde (mm)

2270

Længde S3 (mm)

1230

Modulær, fleksibel og tilpasningsdygtig

Pålidelige og produktive – Zünds højtydende moduler

Genialt alsidigt

Zünds værktøjskoncept