Alsidighed til perfection

Om det er digital print på vinyl, POP i bølgepap, eller tekstiler til bannerskiltning, Zünds alsidige skæreløsninger opfylder uden problemer de mange forskelligartede behov i reklame- og marketingsindustrien.

Skiltning

Zünds modulære koncept giver dig alle værktøjerne til skiltning. F.eks. facadeskilte, vinduesfolier, bogstaver, folieindpakning af køretøjer – alt fra småt til stort og bredt format

Bannere

Flag og bannere, roll-ups og lyskasser – tekstil er blevet uundværligt indenfor POP/POS. Vi tilbyder meget tilpasningsdygtige løsninger til højkvalitets- og effektiv skæring af tekstiler.

Displays

POP displays og udstillinger er en smart måde at præsentere produkter i butikker og på salgssteder. Med innovative softwareløsninger til at hjælpe med design og state-of-the-art teknologi til digital skæring, kan vi tilbyde skræddersyede løsninger, der opfylder alle dine krav.

Labels og mærkater

Overalt bliver mærkater brugt til at promovere, mærke, dirigere eller identificere. Uanset om det er kisscut eller gennemskæring, så opfylder Zünd skæremaskiner der højeste krav indenfor præcision, kvalitet og produktivitet. Og du undgår dyre standsforme!

Oplev alsidigheden ved en Zünd Skæremaskine

DOWNLOAD BROCHURE

Lad dig inspirere…