Ark håndterings system – BHS150

Industriel skæring

Skæring på industrielt niveau

Kombinationen af fuldautomatisk materialehåndtering og højtydende digital skæring er helt unik, og løfter produktionen til et industrielt niveau. BHS150 forlænger driftstiden og reducerer driftsomkostningerne.

Effektiv stabling med BHS150

Stakhøjden på 1,5 m forlænger driftstiden betydeligt, så selv lange kørsler afvikles effektivt og økonomisk. Paller med færdigskårne stakke kan fjernes uden at afbryde produktionen.

Top produktionshastighed

BHS150 er designet til at køre med Zünd G3- og D3 skæremaskinerne. Bruger man BHS150 sammen med D3, kan man opnå en betydelig forbedring i ydelse gennem D3s dobbeltboms teknologi.

Automatisk registrering af jobdata

Under indlæsningsprocessen registrerer en scanner joboplysninger via printede QR-koder. Det gør det muligt at indentificere forskellige job i en stak for fuldautomatisk bearbejdning.

Ideel til materialer i varierende tykkelse

BHS150 kan behandle materialer op til 110 mm i tykkelse.

Perfekt stabling uden ”lus”

Skårne ark stables i en perfekt stak på en palle ved hjælp af conveyor stablingsenheden. Afhængigt af jobbet vil denne stablingsmetode eliminerer behovet for lus/broer til at holde skårne dele på plads. Dette letter arbejdet med adskillelse af de skårne dele fra affaldet, hvilket sparer både tid og penge.

Modulære løsninger

Skæring, bukning og perforering. Zünds modulære koncept giver brugerne mulighed for frit at vælge bearbejdningsmetoder. Op til tre forskellige metoder kan anvendes til ethvert given job, uden at skulle afbryde den igangværende produktion for at skifte værktøj.

Økonomisk selv ved mindre formater

Pålægningsenheden kan fremføre flere ark på én gang. Selv mindre ark- eller pladeformater kan bearbejdes effektivt ved at udnytte arbejdsområdet fuldt ud.

BSH150 i aktion