Digital teknologi for maksimal præstation

Vores skæremaskiner er udviklede til automatisk digital skæring af en lang række kompositmaterialer. Til letvægts-applikationer tilbyder Zünd kraftfulde, omkostningseffektive og udvidelige skæreløsninger. Zünd værktøjer skærer også pålideligt i kulfiber, aramid og glasfiber.

Transport

Materialer med lav vægt og høj styrke er blevet uundværlige i alle facetter af transport. I passagerfly bruges der for eksempel mere og mere plastik selv til interiør. De tilbyder producenterne en betydelig vægtreduktion.

Sport og biler

I jagten på at reducere energiforbruget og øge ydeevnen er acceleration, stivhed og vibrationsdæmpning altid relevant – og komposit materialer er ofte løsningen. Zünd har stor erfaring med at bearbejde en bred vifte af kulfiber og i at levere komplette skæreløsninger.

Industrielle applikationer

Driver du meget integrerede produktionslinjer til bearbejdning af kulfiber? Står du over for udfordringer med at fremstille lette produkter økonomisk, i store mængder og til kunder med de højeste kvalitetskrav? Vi tilbyder modulære, fleksible og let opgraderbare maskiner til at skære en række forskellige materialer, effektivt og økonomisk.

Vindenergi

Glasfiberforstærkede materialer er blevet uundværlige i opførelsen af vindmølleparker. Mange producenter, der skærer dele til rotorblade, tårne og andre komponenter, har gjort Zünd til deres foretrukne enkeltlags skæreudstyr.

Oplev alsidigheden ved en Zünd Skæremaskine

DOWNLOAD BROCHURE

Lad dig inspirere…