Digital kompetence du kan regne med

Efterspørgslen for specialtilretninger i moden er stigende. Om det er fast fashion eller sportsbeklædning, så er digitalisering og automatisering vejen frem. Digital skæring med en Zünd enkeltlags skæremaskine fremtidssikrer din produktion.

Prøvefremstilling

Digital skæring gør det nemt at fremstille mønstre. Nye kollektioner kan præsenteres for kunden meget tidligt i udviklingsprocessen, så ændringer og tilpasninger kan implementeres med det samme. Det reducerer produktionstiden og omkostningerne.

Mode

Digital technology har haft en positiv mærkbar indvirkning i beklædningssektoren. Efterspørgslen på skræddersyede beklædning til “hyldevare” priser er stigende. Producenter står overfor en tendens til stadigt kortere produktlivscyklusser i optimerede og automatiserede produktionsarbejdsgange. Det kræver digital teknologi.

Sportsbeklædning

Masseproduktion som vi kender den står overfor øget konkurrence – også indenfor sportsbeklædning. Takket være digitalisering og ændringer i efterspørgslen hos kunderne, bliver specialtilpasning mere og mere udbredt – selv i europæisk produktion.

Oplev alsidigheden ved en Zünd Skæremaskine

DOWNLOAD BROCHURE

Skæremaskiner til alle type opgaver…

Lad dig inspirere…