Zünd Design Center

Kreative ideer, professionel implementering

Zünd Design Center er et Adobe® Illustrator® plug-in til fremstilling af emballage i en eller flere dele, samt tredimensionelle POP/POS-displays.

Kernen i ZDC er et omfattende bibliotek af parametriske designs. Ud fra denne samling, kan du vælge en skabelon og indtaste dine egne mål. Fuldend designet med logo, mønstre, tekst og andre grafiske elementer.

Med det smarte 3D-preview, kan du se hvordan dit design ser ud i tre dimensioner. 3D PDF-filer eksporteret fra ZDC er gode til præsentationer eller arbejdsforslag, og du kan efterfølgende eksportere dine designs som 3D objekter, video-klip eller statiske billeder.

I et næste trin skal du generere en print PDF fra det færdige design, hvor irrelevante data automatisk skjules. Herefter eksporterer du .zcc-filer direkte til Zünd Cut Center med produktionsrelaterede data som materialetype og tykkelse.

I ZDC-biblioteket er hundredvis af skabeloner klar til brug som design til foldekarton, bølgepap, skumplade, honeycomb-displayplade, PP, PVC og MDF. Fire forskellige visninger er tilgængelige for at gøre det lettere at vælge det rigtige design. Alle designs i ZDC-biblioteket er parametriske. Det betyder, at du blot skal indtaste de relevante mål, og alle andre vil blive beregnet og justeret ud fra den angivne materialetykkelse.

3D visualisering

Adobe® Illustrator® lader dig arbejde i et professionelt softwaremiljø med et utal af funktioner og designmuligheder. I 3D ZDC preview kan du til enhver tid tjekke dine designs og se, hvordan ændringer påvirker slutproduktet.

Uanset om du ønsker at producere en genstand i transparent PP eller bølgepap, vil 3D-visualisering vise dine designs i det rigtige materiale.

 • Plug-in til Adobe Illustrator

 • Tilgængelig til PC og Mac

 • simpel, brugervenlig design

 • Hurtig design, lette tilpasninger

 • Erstatter unøjagtige, arbejdskrævende fremstilling af prøver

 • Sparer tid og penge

 • Hundredvis af parametriske designs i et velorganiseret bibliotek

 • Design til enkel- og flerdelt emballage, POP/POS-displays og figurer

 • Designskabeloner til foldekarton, bølgepap, honeycombplader, PP, PVC, MDF og skumplader

 • Designs fra FEFCOs katalog samt talrige specialdesigns

 • WYSIWYG design preview simulerer det foldede slutprodukt

 • Tredimensionelt foldningseksempel genereret fra din egen todimensionelle vektortegning

 • Output: interaktiv 3D-PDF, animerede videosekvenser, 3D-objekter, .zcc-produktionsfiler eller statiske PNG-billedfiler til kundepræsentationer m.m.

Digital præsentation

ZDC lader dig hurtigt simulere foldede slutprodukter af dine designs. Derudover kan du uden besvær eksportere interaktive 3D PDF’er, videosekvenser eller 3D-objekter. Dine kunder har mulighed for at se forskellige designforslag i tre dimensioner og bruge dem som beslutningsgrundlag. Dette eliminerer behovet for dyr, tidskrævende fremstilling af prøver.

Zünd Design Center manual – nyttige how-to video brugermanualer

ZDC Brugermanual 1

Trin-for-trin instruktioner om, hvordan du navigerer i Zünd Design Center.

ZDC Brugermanual 2

Zünd Design Center gør det nemt for dig at skabe kreativ emballage og displays.

Downloads

Brugen af denne software er mod betaling og kræver en hardwaredongle. Denne dongle indeholder alle nødvendige licensoplysninger. Zünd Design Center plug-in kræver installation af Adobe® Illustrator®.

Dimensional Design Software Zund Design Center
ZDC Release Notes
Operating Manual ZDC 5.0

3 timers gratis prøveperiode

For at gøre det nemt at tjekke den seneste udgave af ZDC, er en demoversion nu tilgængelig. Du kan downloade softwaren og teste den i 3 timer helt gratis – ingen dongle påkrævet!

GÅ TIL DOWNLOAD HER