Cut-it! Avanceret software til digital skæring

Mere enkelt og effektivt end nogensinde før!

Cut-kø


Mediebibliotek

Editor


Intelligente funktioner


Eye in The Sky

Robotinterface

Cut-it styrer skæremaskinen ved hjælp af et meget brugervenligt interface. Den optimale produktionskapacitet opnås ved hjælp af interaktive og grafiske “what you see is what you get” funktioner, hvor alle parametre kan ændres uden at skulle stoppe og genstarte programmet. Dimensionerne på skærefilerne vises så de passer til den faktiske maskinstørrelse, og billederne på skærmen angiver hvilke værktøjer er aktive. En “værktøjslinje” i bunden af skærmen og “funktionstaster” på pc’ens tastatur opsættes let og tilpasses til genvejsfunktioner.

Cut kø

Få hurtig overblik over indgående job, organiser og hold styr på produktionen

Godt overblik over indgående job i Cut køen

I Cut-køen kan du se alle indkommende job. Farvede ikoner viser om dit job er klar til skæring, eller om der er behov for manual behandling. En estimeret skæringstid baseret på de faktiske medieindstillinger vises for hvert job. Ved at vælge flere job får du et hurtigt overblik over den samlede produktionstid.

For at skabe den optimale oversigt, kan alle job sorteres efter materialetype, kundenavn, oprettelsesdato, forfaldsdato, ordrenummer osv.

Cut-køen gør det også muligt at kombinere flere job for batch-produktion.

Gamle job opbevares i en historik-kø i et givent tidsinterval for let adgang og genproduktion. I historik-køen ser du også den faktiske produktionstid for hvert job.

Kompatibel med ethvert CAD-program

Cut-it kan importere filer fra alle førende CAD programmer – herunder .DXF, .PDF, .AI, .CF2, .ACM, .SAM osv. Importindstillinger kan tilpasses til automatisk at matche specifikke lagnavne til forskellige værktøjshandlinger.

.

Du skal blot scanne stregkoden og skære!

Cut-it er kompatibel med førende RIP- og workflow-systemer og kan konfigureres til læsning af stregkoder med en stregkodescanner for nem jobidentifikation.

Mediebibliotek

Tænk i produktivitet, og overlad udregningerne til Cut-it!

MEDIEBIBLIOTEK

Cut-it inkluderer et stort mediebibliotek med foruddefinerede parametre for almindeligt anvendte materialer. Du skal ikke bekymre dig om skærehastighed, acceleration, bukketryk, v-cut skæredybde, fræseomdrejninger osv. Du skal blot åbne skærefilen og vælge medier. Alle skæreparametre er forudindstillet i henhold til det enkelte værktøjsvalg.

Det er nemt at importere, oprette eller tilpasse yderligere medier, når det er nødvendigt.

Jobinstillinger kan gemmes midlertidigt til det specifikke job eller generelt til medieprofilerne for alle nye job.

Til grafiske applikationer, i kombination med Prepare-it, inkluderer medierne yderligere et komplet sæt “prepress” indstillinger for registermærker, stregkoder, nesting osv.

Cut-it brugere kan tilpasse mediebiblioteket ved kun at vise, oprette, kopiere og downloade de filer, der er relevante for dem.

Et dedikerede spring!

Nem og præcis redigering – genvejen til produktivitet og en velsmurt arbejdsgang!

EDITOR

SPECIALVÆRKTØJ GØR SKÆRING NEM OG NØJAGTIG

Cut-it indeholder adskillige specialfunktioner til at forbedre skæring og dermed slutproduktet. En brugervenlig Adobe-lignende editor giver operatøren mulighed for at foretage sidste øjebliks ændringer af skærekurverne – herunder redigering af kurvepunkter, flytning af startpunkter, jobskalering, oprettelse af offset, oprettelse af nye kurver osv.

Mere avancerede funktioner til fræsning og skæring kan anvendes efter behov.

Opnå perfekt kontrol!

Cut-it gør det nemt at arbejde smartere med intelligente funktioner!

Smart feed

Smart Feed kan aktiveres for at sikre optimal kvalitet af skærearbejdet på rullejobs. Ved at tillade fremføring i mindre trin, skæres alle dele, der er mindre end skæreområdet, i ét kontinuerligt snit. Kun dele, der er længere end selve maskinen, vil blive delt og skåret ad flere omgange.

Høj præcision med kamerastyret registrering!

Ved at bruge ICC-kameraet for registrering af de printede registreringsmærker sikrer vision modulet perfekt skærenøjagtighed i forhold til printet. Baseret på registreringen positionerer og roterer systemet automatisk skæreinformationen i overensstemmelse med det trykte materiale placeret på skæremaskinen.

Perfekt pasform til forvrængede job

Forskellige kompenseringsmetoder kan vælges afhængigt af om skæringen skal skaleres, vrides eller krympes i henhold til printet, eller om det skal skæres 1:1 med bedst mulig positionering.

God tilpasning til jobs som er længere end maskinen

Når du skærer store trykte bannere længere end skærebordet, sikrer Vision modulet perfekt justering af skærelinjens slut- og startpunkter.

Perfekt tilpasset skæring fra bagsiden

Skæring fra bagsiden af et ark kan registreres på forskellige måder for at sikre den mest nøjagtige skæring
Kantregistrering og læsning af udskæringer er begge mulige med ICC-kameraet.

Intelligent vakuumjustering

Cut-it justerer automatisk vakuumarealet på Zünd skæremaskinen i henhold til det job, der behandles.

Afhængigt af skæremaskinens konfiguration kan vakuumbredden styres fra venstre og højre side samt for og bag. Vakuumniveauet kan også styres automatisk baseret på medietype.

Slip dig selv fri!

Eye in the Sky innoverer skæreprocessen og forøger produktiviteten

Eye in the Sky

Med et enkelt klik identificerer og starter EIS automatisk at bearbejde alle job placeret på skæremaskinen. Du kan endda placere forskellige job på forskellige materialer på skæremaskinen og bearbejde dem på samme tid.

Placer flere job på skæremaskinen – ingen grund til at åbne eller batche forskellige filer sammen. EIS vil detektere unikke stregkoder, trykt på hvert job, for at identificere materiale, skæreparametre og positionering på skæremaskinen.

Denne forenklede interaktion vil spare tid og give operatøren mulighed for at gøre andre ting under skæreprocessen.

Fordele:

• Den højeste fleksibilitet

• Sparer tid

• Maksimerer skæremaskinens kapacitet

• Kan skære forskellige jobs på samme tid

• Bland materialer

• Automatisk skæring

Produktivitet er ikke kun afhængig af skærehastighed. Skift af job, materialehåndtering og fil-bearbejdning kan trække veksler på produktiviteten. Her hjælper EIS ved automatisk at identificere jobs og igangsætte skæreprocessen, så maskinen kan arbejde uden opsyn i længere perioder ad gangen.

Opnå fuld fleksibilitet med forskellige produktionsindstillinger

Hold skæremaskinen kørende, uanset om du skærer plader eller fleksible materialer fra rulle. Forskellige produktionsmetoder kan vælges for enkelt-zone, dobbelt-zone og kontinuerlig produktion.

I enkelt-zone produktion kan operatøren fylde skæreområdet op med forskellige job på forskellige materialer, klikke og gå væk. Ideelt ved skæring af mindre ark, da du har stor gavn af at fylde skæreområdet op, så maskinen kan arbejde i længere perioder uden opsyn.

I dobbelt-zone produktion kører systemet i tandemtilstand. Operatøren kan fylde den ene ende af maskinen, mens den skærer i den anden ende og omvendt. På denne måde arbejder maskinen konstant. Jobs og materialer kan blandes for maksimal fleksibilitet.

I kontinuerlig produktion fremfører et conveyor system på maskinen automatisk det næste job, når det forrige job er afsluttet – uanset om det kommer fra rulle eller i ark.

EIS er også kompatibel med automatiseringssystemer såsom arkfødere, robotter osv.

Et-kliks kamera registrering sikrer høj hastighed

Lad EIS finde registreringsmærkerne og gøre kamera-registreringen hurtigere. EIS kan finde stregkode og registreringsmærker i et enkelt skud, så i løbet af sekunder bliver jobbets placering og identitet registreret, og skærearbejdet påbegyndes.

Til de jobs som kræver maksimal præcision, kan EIS bruges til at registrere stregkoden alene, mens ICC-kameraet finder registreringsmærkerne.

Et succesfyldt samarbejde!

Automatiser med robotter – og skub grænserne for din produktion endnu længere!

Robot interface

Brug Cut-it til at forbinde robotter med Zünd skæremaskinen for ilægning og aflæsning. Forskellige opsætninger kan defineres afhængigt af typen af robot og griber. Cut-it fungerer med store industrirobotter og små kollaborative robotter med vakuumplader eller sugekopper til plukning af hele ark eller individuel plukning og sortering af enkeltdele.
.

Ingen manuel opsætning

Cut-it robotmodulet inkluderer dynamisk unload. Der kræves ingen opsætning for de enkelte job. Cut-it definerer automatisk plukkepositionen for hvert emne og sender den til robotten.

Ud fra emnernes størrelser og form bestemmer Cut-it også antallet af sugekopper, der skal anvendes til at plukke emnerne. Flere emner kan også unloades sammen, når der bruges gribere med flere sugekopper

Download vores brochure her…