Tekstilskæring – produktiv og økonomisk

Strikket, vævet, non-woven, fleece, filt – udvalget af tekniske tekstiler er bredt, og det samme er deres krav til skæring. Zünds skæreløsninger er specifikt rettet mod forarbejdning af tekstilmaterialer. Bla. med et kraftfuldt vakuumsystem til at holde materialerne fast på skærebordet.

Polstring

Fremstiller du møbler i mindre serier eller tilpasser til individuelle behov? Ønsker du at erstatte besværlige og pladskrævende papskabeloner med digitale mønstre og samtidig optimere materialeudbyttet? En Zünd skæremaskine er den perfekte løsning for polstringsopgaver – produktiv, præcis og fleksibel.

Boligindretning

Digital teknologi ændrer markedet for hjemmetekstil; efterspørgslen efter individuelt fremstillede gardiner, puder, sengetæpper osv. vokser. Producenterne opererer med stadig kortere produktlivscyklusser ved hjælp af tilpassede, højautomatiserede produktionsarbejdsgange, og ved at modernisere deres kærefaciliteter med et enkeltlags digitalt skæresystem.

Interiør til køretøjer

Fremstiller du just-in-time bilsæder uden materialebuffer og med høj tilpasning? I så fald vil en Zünd skæremaskine være den perfekte løsning til din produktion.

Gulvtæpper og gulvbelægning

Digital teknologi ændrer også den måde, tæpper og gulvmåtter fremstilles på. Producerer du specialtilpassede gulve og skal kunne tilbyde et voksende udvalg af produkter? Figurskåren og just-in-time? Automatiser din skæring med Zünd digital skæreteknologi.

Presseninger, telte og tekstilarkitektur

Letvægtstekstiler er på mode. Ved at omdanne din produktion til digital skæring, bliver det meget nemmere at håndtere den voksende mangfoldighed af materialer og designs. Optimer tekstiltilskæring med digital skæring fra Zünd for maksimal effektivitet.

Solafskærmnings systemer

Skæring af akryl- eller polyestertekstiler kan være udfordrende . Vore enkellags digitale skæresystemer er udstyret med adskillige innovative funktioner og gearet til at skære i ellers vanskelige tekniske tekstiler. Reducer produktionstiden ved at automatisere dine skæreoperationer.

Oplev alsidigheden ved en Zünd Skæremaskine

DOWNLOAD BROCHURE

Skæremaskiner til alle type opgaver…