Stærke nesting og software løsninger til tekstil

Nesting softwaren tilbyder effektiv og automatisk nesting til møbel- og beklædningsindustrien. Den importerer filer fra de fleste CAD-systemer og udfører en fuldautomatisk nesting på ensfavede-, møstrede-, og stribede tekstiler.

Effektivt workflow for printede tekstiler

Prepare it! optimer dit print-til-skær-workflow med effektiv filforberedelse inklusiv nøjagtig nesting, paneldeling, indsættelse af registermærker og stregkoder osv.

Tekstiler med streger og mønstre

Softwaren identificerer den faktiske position og drejning af streger og mønstre på materialet. Herefter kompenserer den skift i position og drejning ved at ændre den originale skærefil, så den passer perfekt til den nye kontur. Brugeren har fuld kontrol over hvilke ændringer skal foretages.

Visuel support til plukning og sortering af dele

Ensartede dele, eller dele som tilhører samme produkt kan vises eller projiceres på skindet. Det gør det nemt og effektivt at sortere dele til en bestemt størrelse eller model som forberedelse til efterbehandling.

Perfekt skæring af printede tekstiler

Uanset om du arbejder med printede tekstiler til bannere eller beklædning, sikrer vores Vision-software en helt perfekt skæring. Visions-softwaren kompenserer for krympning og forvrængning i printet.

Du kan omdanne papskabeloner til digitale CAD-filer i løbet af få minutter

PhotoDIGITIZER gør dine mønstre til redigerbare, langsigtede forretningsaktiver

I én smart blanding af udstyr og software, forenkler PhotoDIGITIZER processen med design og udvikling af tøj gennem digitaliserede mønstre.

LÆS MERE OM PhotoDIGITIZER HER…

Vi har også softwareløsninger til…

Grafik

Emballering

Læder

Komposit

Lad dig inspirere…