Zünd Skandinavien – Specialister i løsninger inden for digital skæring

Vi er specialister med mange års erfaring indenfor skæring og robotteknologi

Hvorhen hvor du kigger hen, hvad end du end gør. På en eller anden måde er der Zünd-teknologi involveret i de fleste af de ting vi omgiver os med. Uanset om det er inden for grafik, emballage, læder, tekstil eller specielle applikationer, holder Zünd sig altid i spidsen. Ikke overraskende er Zünd-brandet blevet synonymt med innovation, præcision og pålidelighed.

Et passioneret team

Som den officielle skandinaviske Zünd-distributør lægger vi en ære i at levere kraftfulde, teknologiske og overlegne digitale totalløsninger. Vores succes er baseret på avanceret skæreteknologi, modulært design, intelligent software og stærkt fokus på dine behov og krav.

Erfarne fagfolk

Vi har over 20 års erfaring inden for schweizisk fremstillet Zünd-teknologi og Wild flatbed skæreborde. Vi har leveret og installeret tusindvis af maskiner på forskellige markeder og områder.

Software specialister

Vi udvikler og distribuerer løbende stærke hardware- og softwareløsninger til automatisering af arbejdsgangen omkring digital skæring.

Tilpassede løsninger

Til specialudviklede projekter har vi et stærkt team af ingeniører, programmører og projektledere, som træder til hvis vores standardløsninger ikke passer.

Altid nærværende

Hvad der gælder for vores skæresystemer, gælder ligeledes for vores service: Enestående ydeevne, præcision og pålidelighed. Vores specialuddannede og erfarne Zünd-teknikere er kun et telefonopkald væk – klar til at støtte vores kunder når det er nødvendigt.

Zünd på det globale plan

I mere end 30 år har navnet Zünd stået for schweizisk kvalitet, bæredygtighed, teknisk overlegenhed og unik kundeværdi. Som officiel Zünd-partner og distributør er vi stolte over at være en del af denne globale virksomhed, som har rødder tilbage til 1984 med Karl Zünd i Altsätten.

Mere information her