Software til skæring af læder

Stærke softwareløsninger til læderbehandling

Uanset om du arbejder med små huder til sko og tøj, eller store huder til møbler og biler, har vi præcis det software du skal bruge.

Automatisk fotografering af huder

Softwaren registrerer automatisk hudernes konturer og de markerede kvalitetszoner. Inspektion af huderne kan gøres inden huderne fotograferes eller interaktivt direkte på projekteringen. Man kan også få en maskine specielt lavet til inspektion af store huder. Kvalitetszoner markeres med en digital pen som ikke efterlader fysisk spor på huderne.

Minimal spild og rest af materialer

En stærk nestingfunktion sørger for at der ikke bliver spildt unødigt materiale. Afhængigt af opgaven tilbyder vi interaktiv nesting, hvor du manuelt placerer delene på skindet. Eller en stærk nesting-funktion som automatisk placerer delene i de specificerede kvalitetszoner på skindet.

Visuel support til plukning og sortering af delene.

Ensartede dele eller dele som tilhører samme produkt, kan vises eller projiceres på skindet. Det gør det nemt og effektivt at sortere dele til en bestemt størrelse eller model, som forberedelse til efterbehandling.

Du kan omdanne papskabeloner til digitale CAD-filer i løbet af få minutter.

PhotoDIGITIZER gør dine mønstre til redigerbare, langsigtede forretningsaktiver

I én smart blanding af udstyr og software, forenkler PhotoDIGITIZER processen med design og udvikling af tøj gennem digitaliserede mønstre.

Læs mere om PhotoDIGITIZER her…

MindCUT Studio Production V5

Mind softwaren er modulær. MindCut Studio Production indeholder alle essentielle funktioner til fremstilling af tekstil og læder. Med et bredt udvalg af tilvalgsmuligheder, kan softwaren skræddersyes til individuelle behov.

Læs mere om MindCUT her…

Vi har også softwareløsninger til…

Grafik

Emballering

Tekstiler

Komposit

Lad dig inspirere…