L3 Digital Skæremaskine

Smart og effektiv læderskæring

Perfekt til læderfremstilling

Projekteringssystemer

Projekteringssystemet understøtter operatøren gennem hele processen – fra registrering af huderne til nesting og plukning af de udskårne dele.

Optimal materialefastholdelse

Energieffektive vakumturbiner sikrer at materialerne bliver holdt godt fast under skæreprocessen. Vakumområdet er opdelt i zoner, som kan tændes og slukkes individuelt.

Fleksibelt værktøjsvalg

Du har fleksibiliteten til at vælge præcist de værktøjer, du har brug for til det aktuelle job. Kombiner de nødvendige værktøjer baseret på dine specifikke krav. Du kan udstyre L3 maskinen med op til syv forskellige værktøjer.

Skæring non-stop

På-/aflæsning og skæring kan alle finde sted på samme tid. En grøn LED-stribe indikerer hvilket område der er sikker adgang til.

Integreret værktøjsinitialisering (ITI)

Opsætningen af værktøjer til skæring, fræsning og bukning sker fuldstændigt automatisk. ITI-initialiseringssystemet gør processen hurtig og præcis.

Ergonomisk drift

L3 maskinens bordplade skråner, hvilket letter på- og aflæsningsprocessen. Kontrolpanelet er monteret på en glideskinne og kan bevæge sig frit for optimal tilgængelighed.

L3 oversigt

Læder-, sål-, forings- og stencilmaterialer behandles præcist og effektivt med L3 skæremaskinen. Med det rigtige værktøj kan du skære læder med en hastighed på op til en meter per sekund. Med en L3 maskine kan du producere lædervarer økonomisk, effektivt og i høj kvalitet.

Sofaer og stole, kontorstole, bilsæder, læderrat, tasker, mv. Zünds skæreteknologi bliver brugt til så mange forskellige produkter som vi møder i det daglige. Mange kendte producenter i læderindustrien bruger Zünd skæremaskiner. Dette er ikke overraskende i betragtning af den fremragende ydeevne, lave vedligeholdelsesomkostninger og nemme integration. Alt hvilket sikrer et hurtigt investeringsafkast (ROI).

Zünd skæremaskiner kan bruges både til prototyper og produktion. Vi tilbyder den optimale løsning til din produktion, som er skræddersyet til dine behov. Med 17 forskellige bordstørrelser, et stort udvalg af værktøjer og en række sofistikerede materialehåndteringssystemer kan vi altid finde præcis den rigtige løsning til dig.

På- og aflæsning samt skæring kan gøres på samme tid. En LED-stribe indikerer i hvilken zone skæringen er færdig, og nyt materiale kan pålægges.

Zünd L3 skæremaskine i brug

Fleksibel i valg af materialer

Overdele i læder

Skære- og perforeringsværktøjer specielt udviklet til huder sikrer optimal ydelse og produktivitet.

Sål-materialer

Hårde og kraftige materialer kræver særligt stærke skæreværktøjer. Robuste værktøjer som det elektriske oscillerende værktøj (EOT) eller det pneumatiske oscillerende værktøj (POT) er perfekt egnede til at skære såle.

Stencilmaterialer

Bearbejd skabeloner af enhver art. Til materialer der er for hårde til at skære i, tilbyder Zünd en række fræseværktøjer.

Materialer på rulle

Vil du øge fleksibiliteten i L3 skæremaskinen til andre typer materialer? Med en rulleafvikler som tilvalgsoption kan du nemt og effektivt bearbejde ruller op til 2 m bredde og en vægt på 70 kg.

Størrelser

C-40

bredde (mm)

1000

Længde L3 (mm)

2300

C-56

bredde (mm)

1000

Længde L3 (mm)

3240

Modulær, fleksibel og tilpasningsdygtig

Pålidelige og produktive – Zünds højtydende moduler

Genialt alsidigt

Zünds værktøjskoncept