D3 Digital Skæremaskine

Forøget produktivitet og ydeevne

To bomme for en fordoblet ydeevne

Med det innovative dobbeltbomssystem kan hver bom udstyres med tre forskellige moduler. De to bomme kan hver udstyres med op til tre forskellige moduler, der øjeblikkeligt fordobler kapaciteten. Skæremaskinens styresystem sørger automatisk for at fordele jobbene til bommene.

To bomme for en fordoblet kapacitet

D3 skæremaskinen har to bomme som arbejder selvstændigt. Alt afhængig af opgaven, kan de arbejde samtidigt og fordoble produktiviteten. Den smarte skæremaskine fordeler arbejdet så de to bomme arbejder optimalt.

Fleksibelt valg af værktøjer

Vælg præcist de værktøjer du har brug for til det pågældende job. Kombiner de nødvendige værktøjer baseret på dine specifikke krav. Du kan udstyre hver bom med op til tre værktøjer.

Integreret værktøjsinitialisering (ITI)

Opsætningen af værktøjer til skæring, fræsning og bukning sker fuldstændigt automatisk. ITI-initialiseringssystemet gør processen hurtig og præcis.

Ergonomi og drift

Konfigurer G3 maskinen efter dine specifikke behov med forlængerborde og / eller andre løsninger for materialehåndtering. Ligesom skæremaskinen blev alle disse muligheder designet med henblik på ergonomi. Skæremaskinen er let tilgængelig fra alle sider, hvilket sikrer et effektivt produktionsworkflow.

D3 oversigt

Med sit dobbeltbomssystem leverer Zünd D3 maskinen den ultimative produktivitet. På grund af sit kraftfulde industrielle design lever D3 maskinen op til sit sande potentiale i industrielle miljøer.

D3 er en præcisionsmaskine. Fra det innovative drivsystem til selve kniven, er alle komponenter perfekt koordinerede. Producer dine job med højeste kvalitet, økonomisk og effektivt. Dine kunder bliver begejstrede for resultaterne!

Den ekstraordinære modularitet i vores skæreløsninger er virkelig unik. Du kan altid få dit G3 skæresystem tilpasset til nye krav med modifikationer og opgraderinger. Zünd skæremaskiner er en sikker investering med maksimal værdibevaring. Zünds modulære designkoncept giver dig mulighed for at sammensætte en skræddersyet skæreløsning, der er konfigureret til at imødekomme specifikke produktionsbehov.

Pris- og ydelsesforholdet for D3-serien er fremragende. Vi bruger kun de mest moderne tek-nologier og komponenter af højeste kvalitet. D3 skæremaskinens fleksibilitet, pålidelighed og kvalitet kan ikke matches af nogen konkurrent.

SE MERE HER

Zünd D3 skæremaskine i brug

D3 størrelser

L

bredde (mm)

1800

Længde D3 (mm)

3200

XL

bredde (mm)

2270

Længde D3 (mm)

3200

2XL

bredde (mm)

2740

Længde D3 (mm)

3200

3XL

bredde (mm)

3210

Længde D3 (mm)

3200

Modulær, fleksibel og tilpasningsdygtig

Pålidelige og produktive – Zünds højtydende moduler

Genialt alsidigt

Zünds værktøjskoncept