Smart Workflows til digital skæring og produktion af sæt

JEC World 2022 | Hal 5A, Stand T41

Ved JEC World 2022 præsenterer Zünd den seneste udvikling i modulære løsninger for skæring af kompositmaterialer. Zünd er i helt front med digital skæring og workflow integration, og har en ledende position som udvikler af totalløsninger indenfor færdiggørelse af kompositmaterialer.

Som specialist indenfor digitalskæring af komposit-applikationer, demonstrerer Zünd hvordan datahåndtering, digital skæring og færdiggørende processer som plukning, sortering og sætproduktion kan automatiseres på en effektiv måde baseret på specifikke behov.

Generelt i ”Industri 4.0” og særligt i bearbejdelse af kompositmaterialer er ubehæftet tilførsel af data nøglen til workflow effektivitet. Med Zünd PreCut Center, er brugeren godt klædt på til at håndtere udfordrende fremstillingsprocesser. Softwaren optimerer automatisk konturene og tilpasser skæringen afhængig af de valgte værktøjer og materialer. Med den indbyggede nesting funktion, bliver delene lagt ud så de udnytter materialet optimalt. Når man tager de den høje værdi af materialerne i betragtning, er absolut udnyttelse essentiel for økonomisk skæring.

Med ”Pick&Place” præsenterer Zünd en økonomisk måde at automatisere plukning og sortering i sæt. Pick&Place interfacet kommunikerer direkte med en robot gennem Zünd Cut Center (ZCC), Zünd operative software og bruger platform. Det gør også automatisk frasortering, samling i sæt og placering muligt. De nødvendige parametre hentes fra matadataen sammen med jobordren.

Zünd er det foretrukne valg i auto- og aerobranchen. Zünds skæresystemer, der er i stand til at levere det bedste inden for skærekvalitet og ydeevne, er systematisk gearet til fuldautomatiserede digitale produktionsarbejdsgange; alligevel giver de mulighed for gradvis implementering med en bred vifte af semi-automatiserede løsninger.

Kul- eller glasfiber, halvfabrikata såsom prepreg eller termoplastiske organoplader, honeycomb-, skumkerne- og hjælpematerialer er alle en del af det brede udvalg af materialer, der anvendes i kompositindustrien. Det faktum, at de alle kan skæres på et enkelt multifunktionelt system fra Zünd, gør Zünds skæreløsninger helt unikke.

Vil du være foran på viden og information

Abboner på vores nyhedsbrev. Vi glæder os til at se dig på vores messestande.

Nyhedsbrev

* skal udfyldes