Oplev den ultimative frihed!

Eye in the Sky innoverer skæreprocessen og forøger produktiviteten

Eye in the Sky

Med et enkelt klik identificerer og starter EIS automatisk bearbejdning af alle job placeret på skæremaskinen. Flere forskellige job på forskellige materialer kan placeres på maskinen og behandles på samme tid.

Det er ikke nødvendigt at åbne eller sammenkøre forskellige filer, EIS registrerer de unikke stregkoder på hvert job, og indentificerer hermed materiale, skæreparametre og placering på skæremaskinen.

Denne forenklede interaktion sparer tid, og gør det muligt for operatøren at arbejde med andre ting mens maskinen skærer.

Fordele:

  • Giver stor fleksibilitet

  • Sparer tid

  • Maksimerer skæremaskinens kapacitet

  • Skærer forskellige jobs samtidigt

  • Blander materialer

  • Skærer automatisk

Produktivitet er ikke kun afhængig af skærehastighed. Skift af job, materialehåndtering og fil-bearbejdning trækker ned på effektiviteten af produktiviteten. Dette afhjælper EIS ved automatisk at identificere jobs og igangsætte skæreprocessen, så maskinen kan arbejde uden opsyn i længere perioder ad gangen.

Opnå fuld fleksibilitet med forskellige produktionsindstillinger

Hold skæremaskinen kørende uanset om den skal skære ark i stift materiale eller bløde materialer fra ruller. Vælg forskellige indstillinger til enkel-zone, dobbel-zone eller sammenhængende produktion.

I en enkel-zone produktion, kan operatøren fylde forskellige slags medier på bordet, sætte i gang og forlade jobbet. Enkel-zone produktion egner sig særligt godt til behandling af små ark, da maskinen kan arbejde uden opsyn i længere perioder.

I dobbelt-zone kører maskinen med tandem afvikling. Operatøren kan fylde ark på den ene ende af maskinen, mens den den er i gang med at skære – og omvendt. Det betyder at maskinen er i gang hele tiden, og job og medier kan mikses for at opnå den maksimale fleksibilitet.

Når produktionen er i kontinuerlige produktionsindstilling, fremfører maskinen automatisk næste job fra rulle eller ark, når det igangværende er færdigt.

EIS er også kompatibel med automatiserede systemer som f.eks. arkfødere, robotter osv.

One-shot kamera registrering sikrer høj hastighed

EIS finder registreringsmærkerne og afvikler kamera-registreringen hurtigere. Den kan finde stregkode og registreringsmærker i et enkelt skud, og i løbet af sekunder bliver jobbets placering og identitet registreret, og skærearbejdet kan påbegyndes.

Til de jobs som kræver særlig præcision, kan EIS bruges til at registrere stregkoden alene, mens ICC-kameraet finder registreringsmærkerne.