EIS Load Table!

Accelerer skæring fra bagsiden

Banebrydende teknologi til bagside skæring

Øg produktiviteten ved opgaver der skal skæres, v-skæres og bukkes fra bagsiden. EIS Load Table tillader offline registrering og jobidentifikation samtidigt med at skæremaskinen er i gang, og operatøren kan indlæse og registrere det næste ark på EIS Load Table, mens der skæres. Dette gør at det hele bliver mere effektivt og fleksibelt. En smart fremgang, som reducerer produktionstiden til kamera- og/eller kantregistrering, og sparer tid da arkene ikke skal vendes.

Nem håndtering – høj nøjagtighed

EIS Load Table er ekstrem nem at anvende – bare placer arket indenfor arbejdsområdet.
Optisk registrering sikrer høj skærepræcision, og arbejder uafhængigt af printets placering, gentagelighed og kvaliteten af materialets kanter.

Gennemsigtigt bord

Den kraftige konstruktion af EIS Load Table inkluderer en gennemsigtig plade lavet i hærdet glas. Eye in the Sky kamera teknologi affotograferer stregkoder og registreringsmærker gennem glasset.

Eye in the Sky teknologi

En solid og robust beholder indkapsler kamerakomponenterne, så de er beskyttet fra vibrationer fra skæremaskinen og skærebordet.

Lysindikator

Indbyggede lysdioder angiver EIS Load Table’s status, og giver signal til operatøren, hvis der er behov for assistance.

Kontrol fodpedal

Brug den ergonomiske fodpedal til at affotografere næste ark. Alternativt er det også muligt at starte direkte fra software’en.

Typiske applikationer

Specialopsætning for bagsidebukning og V-skæring til produktion af POS/POP displays, emballering og strukturelle designs.

Maksimer produktiviteten ved at fjerne registreringstid fra skæremaskinen.

Kombiner med robot for fuld automatisering.

Forøg produktiviteten yderligere med robothåndtering sammen med EIS Load Table. Udvid kapaciteten og skær ned på det manuelle arbejde. Robotten placerer arkene på bordet, og tager dem automatisk af skæremaskinen igen. Simpelt, integreret og hurtigt.